Zoeken binnen het jeugdwerk:
Jeugdwerk nieuws

From the monthly archives: februari 2013

We are pleased to present below all posts archived in 'februari 2013'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

@nline-dienst van 10 februari

clip_image001Maandelijks worden op zondagavond laagdrempelige diensten gehouden in het Open Hof. Deze @nline-diensten hebben aansprekende muziek, of door bandjes van buiten of door eigen muzikale jongeren. Daarnaast zoeken we sprekers die op een frisse, eigentijdse en heldere manier de boodschap kunnen overbrengen. Voor dit jaar hebben we gekozen om de uitspraken van Visje als thema’s van de diensten te hebben. Visje probeert (net als Loesje) om in korte kernachtige zinnen een nadenkertje mee te geven. Het Visje voor 10 februari is: ‘Breng je zorgen maar bij God, Hij is toch de hele nacht wakker.’ In dit seizoen zullen. De spreker op deze avond is ds D.J. Lagerweij, en de muziek wordt verzorgd door onze eigen band Desire. Ben je nog nooit geweest maar wel nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt in zo’n Online-dienst: kom gerust 10 februari eens kijken en fris of koffie drinken!Spreuk van de dag

Afbeelding1De Facebook-pagina van het Open Hof wil je helpen om de dag op een goede manier te beginnen: bijna iedere dag wordt er een spreuk van de dag geplaatst die je mooi aan het denken zet. Heb je zelf een spreuk of zou je wat anders kwijt willen, laat het via facebook weten of mail het naar Janneke Oosterwijk!!


 

Archief

Logo's zijn gemaakt door Web by Step