Zoeken binnen het jeugdwerk:
Jeugdwerk nieuws

From the monthly archives: november 2016

We are pleased to present below all posts archived in 'november 2016'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Familypoint: Filmavond

filmavond2016

Op vrijdagavond 14 oktober was er, op de laatste dag voor de herfstvakantie, de inmiddels traditionele Familypoint Filmavond.

De avond werd goedbezocht: 25 kinderen tussen 9 en 14 jaar hebben gegeten, gedronken en gezellig samen naar een film gekeken.

Zoals altijd mocht je een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Iedereen bedankt voor de geslaagde avond en tot de volgende keer! 
Familypoint

 

@nline jongerendienst: Material World

9 oktober ben je weer van harte welkom bij de jongerendienst @nline.

De dienst begint op het gebruikelijke tijdstip van 19:00 in het Open Hof. Dit jaar behandelen we in de tien diensten, de tien woorden/ geboden van de Heere God.


Het is oktober, dus het 8e gebod is aan de beurt: Je mag op geen enkele wijze iets stelen. Geen materiële dingen, maar ook niet iemands status of leven. De overdenking wordt verzorgt door Steve Kloosterman en heeft als thema:

“Material World"

Nathalie Booij speelt voor ons. Na de dienst kun je nog even blijven om na te praten. Wij zullen zorgen voor koffie, thee, fris en iets lekkers. Kom naar @nline voor eigentijdse muziek en een inspirerende overdenking. Wij hopen dat jij komt, want we organiseren deze dienst voor jou en tot eer van God. Tot zondag!

Het @nline team.

Archief

Logo's zijn gemaakt door Web by Step