Zoeken binnen het jeugdwerk:
Jeugdwerk nieuws

From the monthly archives: januari 2017

We are pleased to present below all posts archived in 'januari 2017'. If you still can't find what you are looking for, try using the search box.

Jongeren halen 1700 euro op voor Serious Request

De teller bleef uiteindelijk ver boven het streefbedrag van 1000 euro steken. Het fantastische resultaat is te danken aan alle activiteiten van jongeren en vrijwilligers. De verkoop van kerstwerkjes die de kinderen zelf hebben gemaakt , de deurcollecte, statiegeld op lege flessen en natuurlijk het sponsorgeld voor de jongeren die afgelopen nacht wakker bleven in de kerk hebben dit jaar veel opgeleverd! Vanmiddag is het bedrag naar het glazen huis in Breda gebracht.

Op de website van de burgwalkerk zijn nog meer foto's te vinden

 

 

 

 

 

 

 

Serious Request 2016 is begonnen

Zeer enthousiaste jeugdkerkers zijn in een hele sfeervolle omgeving begonnen aan de uitdaging om van 10 uur vanavond tot 8 uur morgenochtend in het Open Hof te verblijven. Ze vermaken zich met gamen, chillen, gezelschapsspellen, maar vinden het ook erg leuk als er bezoek komt. Komt u het vanavond / vannacht nog even langs (met iets lekkers) om hen te ondersteunen?

Eén nacht in de kerk voor Serious Request

Het glazen huis staat dit jaar in Breda. Onze jongeren sluiten zich op in de Open Hof op vrijdag 23 december. De hele nacht!!! Zij gaan om 22.00 uur de kerk in en blijven wakker tot 8.00 uur ’s morgens! Zij laten zich hiervoor sponsoren door familie en vrienden maar ook uw support kunnen zij goed gebruiken! U bent vrijdagavond van harte welkom vanaf 22.00 uur in de kerk om de ong. 20 jongeren iets lekkers te brengen of om een kopje koffie/thee met ze te drinken of een spelletje te doen. Komt u dan door de achterdeur naar binnen, u kunt aanbellen als de deur op slot is. De voordeur houden we gesloten. We zijn tot zaterdagmorgen 8.00 uur in de kerk.

De actie is afgelopen zondag al begonnen. De verkoop van kerstwerkjes die de kinderen zelf hebben gemaakt en de deurcollecte heeft maar liefst € 600,- opgebracht! Heel hartelijk dank! Daar komt het lege flessengeld nog bij en natuurlijk het sponsorgeld van de jongeren voor de nacht wakker blijven in de glazen kerk! Ons streefbedrag is €1000,- , daar gaan we voor!

Het thema bij het doel is dit jaar 'laat ze niet stikken!' Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Deze stille ramp speelt zich vooral af in de Hoorn van Afrika en ten zuiden van de Sahara, maar ook in landen als Ivoorkust. Er heerst veel armoede en er is nauwelijks kennis over de ziekte. Iedere 35 min sterft er een kind aan deze ziekte. Help SeriousRequest en het Rode Kruis dit te voorkomen!

Voor het bedrag dat we nu al hebben, € 600,- kunnen 200 gezinnen voorgelicht worden hoe ze longontsteking kunnen voorkomen of 150 kinderen kunnen voorzien worden van antibiotica om te genezen van longontsteking.

Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage en natuurlijk graag tot ziens in de nacht van 23 op 24 december in de Open Hof!

Gij zult niet graaien!

Vanmiddag ben je weer van harte welkom bij de jongerendienst @nline. De dienst begint deze keer om 17:00 uur in het Open Hof. Dit jaar behandelen we in de tien diensten, de tien woorden, geboden van de Heere God. Een leuke reeks van 10 diensten. Ook deze mag je niet missen.

Het is december, dus de laatste van het jaar. Het 10e gebod aan de beurt: Je zult je zinnen niet zetten op iets van een ander. De overdenking van Henk van der Weerd heeft als thema: “Gij zult niet graaien!"
De eerste 4 geboden gingen over hoe we met God om moeten gaan. Nu hebben we het over hoe we met elkaar om moeten gaan. De muziekbegeleiding zal worden verzorgd door Inspire Music.

Na de dienst kun je nog gezellig blijven, om even na te praten onder het genot van een kop koffie, thee of fris met wat lekkers. Kom ook naar @nline voor de eigentijdse muziek en inspirerende overdenking!

We hopen dat je er bij bent, want we organiseren deze dienst voor jou en tot eer van God. Tot vanavond!

Met vriendelijke groet,
@nline

Archief

Logo's zijn gemaakt door Web by Step