Zondagavond ben je weer van harte welkom bij de jongerendienst @nline. De dienst begint om 19:00 uur in het Open Hof.

In 2016 hadden we als jaarthema "De Tien Geboden". Het nieuwe jaarthema voor 2017 is 'Gelijkenissen'. In de bijbel staan een groot aantal gelijkenissen. Bij een gelijkenis wordt er een vergelijking gemaakt tussen Gods koninkrijk en iets in deze wereld, vaak in de vorm van een verhaal. Dit verhaal is herkenbaar en zet de luisteraar aan het denken. Er zijn een aantal bekende gelijkenissen, zoals die van 'Het verloren schaap', 'De verloren zoon' of 'De barmhartige Samaritaan', maar er zijn er ook een aantal minder bekende gelijkenissen. Juist deze willen we met jullie behandelen.

De eerste overdenking van dit nieuwe jaar wordt verzorgd door dominee Leon Eigenhuis en heeft als thema: “Alles voor één schat?!"
Het gaat om twee korte gelijkenissen die je in Matteüs 13:44-46 vindt: de gelijkenis van de schat in de akker (vers 44) en die van de parel en de koopman (45 en 46).

Wat of wie is jouw schat? En wat heb je daarvoor over? In Christ United (ICU) uit Oldebroek is de muziek- en zanggroep. Na de dienst kun je nog even blijven om na te praten. Wij zullen zorgen voor koffie, thee, fris en iets lekkers. Kom naar @nline voor eigentijdse muziek en een inspirerende overdenking. Wij hopen dat jij komt, want we organiseren deze dienst voor jou en tot eer van God.

Met vriendelijke groet en tot zondag,
@nline