Nieuws

Ieder jaar houdt ook de Protestantse Gemeente Kampen de Actie Kerkbalans. Alle leden wordt gevraagd om een bijdrage toe te zeggen. Zo dragen we met elkaar de kosten van de kerk: kosten voor gebouwen, activiteiten, personeel, materialen…

Met elkaar maken we het mogelijk dat er diensten en activiteiten worden gehouden waar we elkaar kunnen ontmoeten en bemoedigen. Waar we kunnen groeien in geloof. Helpt u mee?

De actie is van 16 tot 30 januari 2021, maar u kunt het ook voor die tijd digitaal regelen. We hopen dat velen van u dat zullen doen, want dan hoeft er geen vrijwilliger bij u aan de deur te komen. Ga naar kerkbalans.pgkampen.nl om uw toezegging te doen, of regel het in de Scipio app onder ‘Geven aan Actie Kerkbalans’.Klik voor de livestream van de kerkdienst van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Kampen op de groene knop op de hoofdpagina van de website. Automatisch komt u dan terecht op de kerkdienst van vandaag.
Gebruikt u een tablet of een telefoon klik dan op de 2e groene knop! Goede zondag gewenst!

KinderNevenDienst

De Kindernevendienst is met een weer een prachtig luisterverhaal en knutselbladen morgenochtend vanaf 9.30 uur te vinden door deze link aan te klikken...

Klik voor de livestream van de Top2000-kerkdienst van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Kampen op de groene knop op de hoofdpagina van de website. Automatisch komt u dan terecht op de kerkdienst van vandaag.
Goede zondag gewenst!

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Kerkdienst en KinderNevenDienst https://t.co/NkB2K7B7EI

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken