Nieuws

Deze ochtend komt er weer een nieuwe "Vlog van Hoop" beschikbaar. Deze 18e aflevering gaat over Sint Nicolaas.

Is Sint Nicolaas eigenlijk een beetje kerkelijk betrokken? Lex zoekt het uit, stuit op een bizarre legende en ontdekt in onze eigen Sint Nicolaaskerk een bijzonder schilderij.

Deel deze vlog gerust met vrienden, familie en kennissen! 

Wanneer u zich abonneert op ons YouTube kanaal, ziet u een nieuwe vlog direct zodra deze beschikbaar is gekomen.


Een nieuwe vlog van Hoop verschijnt iedere twee weken. Het zijn korte filmpjes van maximaal 5 minuten (en soms wat meer) die te zien zijn via ons YouTube-kanaal. ds. Lex Boot neemt ze op vanuit Open Hof of op markante punten in de stad. De stijl is luchtig en grappig, met een serieuze en geloofsopbouwende touch.

Op deze wijze zoeken wij via de technische mogelijkheden van vandaag naar nieuwe vormen die dienstbaar kunnen zijn aan het gemeenteleven, en misschien ook uitstraling hebben naar anderen in en buiten de stad.Klik voor de livestream van de kerkdienst van aanstaande zondag van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Kampen op onderstaande video of op de knoppen op de hoofdpagina.
Goede zondag gewenst!

KinderNevenDienst

De Kindernevendienst is weer live te bezoeken in Open Hof, uiteraard kun je de knutselbladen van vorige zondagen terugvinden door deze link aan te klikken... Mocht je niet naar de kerk kunnen dan kun je misschien daar kijken of je nog iets moois kan vinden.

Online Kerkdienst
Door een technische storing had u geen YouTube uitzending van de kerkdienst. Inmiddels is deze wel actief. Na de dienst zal de gehele dienst online worden gezet en kunt u indien u dat wenst het gemiste gedeelte alsnog bekijken.
Excuses voor het ongemak!

Nieuwe link naar de volledige dienst:

Volledige Kerkdienst - EeuwigheidszondagLet op: beperkt aantal beschikbare plaatsen in verband met Eeuwigheidszondag. We verzoeken u de dienst zo mogelijk online te volgen. Klik voor de livestream van de kerkdienst van aanstaande zondag van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Kampen op onderstaande video of op de knoppen op de hoofdpagina.

Eeuwigheidszondag: dringend verzoek

Komende zondag 21 november is het Eeuwigheidszondag. Wij gedenken dan de mensen die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Daartoe is de directe familie in het bijzonder uitgenodigd. Er hebben zich rond de 100 mensen aangemeld. Aan hen willen wij graag allemaal een plek bieden in Open Hof.
We zouden het graag anders zien, maar in verband met de verscherpte coronamaatregelen is het dringende verzoek aan alle anderen om de dienst thuis online te volgen. We hopen op uw begrip.

Goede zondag gewenst!

KinderNevenDienst

De Kindernevendienst is weer live te bezoeken in Open Hof, uiteraard kun je de knutselbladen van vorige zondagen terugvinden door deze link aan te klikken... Mocht je niet naar de kerk kunnen dan kun je misschien daar kijken of je nog iets moois kan vinden.

Online Kerkdienst
Zoeken

LAATSTE TWEETS

'Vlog van Hoop' 18 - Sint Nicolaas https://t.co/9NUe4Dru1d https://t.co/Y2AAF1wSCz
'Vlog van Hoop' 18 - Sint Nicolaas https://t.co/gdwmnAVDIF https://t.co/VSHeMImpLh

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken