Nieuws

Serious Request wakker-blijf-nacht in Open Hof

Wakker blijven voor een goed doel? Onze jeugdkerkjongeren gaan er weer voor !!!
Op vrijdag 21 december gaan de jongeren van de jeugdkerk Open Hof weer een nacht wakker blijven voor het Rode Kruis. Dit is de actie van 3FM Serious Request 2018 met als thema Lifeline.
De goede doelen voor dit jaar zijn:
• Reanimatie in Nederland
• Bescherming tegen natuurgeweld
• Noodhulp bij oorlog en conflicten

Wilt u meer specifieke informatie over de doelen kijk dan op de site van Serious Request 2018.
De jongeren laten zich sponsoren door familie en bekenden om de nacht de oogjes open te houden. Ook zal er op 16 december weer een kerstverkoop gehouden worden na de dienst. Tijdens de dienst zullen de jongeren samen met de kinderen van de kindernevendienst kerstwerkjes gaan maken voor de verkoop. Hiervoor kunt u alvast glazen potjes sparen, schoon en zonder etiket. Bedankt alvast! Vergeet u op 16 december niet uw portemonnee mee te nemen? Er wordt ook een vrijwillige deurcollecte gehouden. U kan ook betalen met collectebonnen eventueel. Op 21 december bent u van harte welkom ergens tussen 22.00 uur en 8.00 uur om de jongeren te bemoedigen, iets lekkers te brengen, een spel met ze te doen of om eens even in gesprek te gaan met de jongeren wat hun motivatie is om hier aan deel te nemen. De jongeren krijgen 2 december hun sponsorlijst. U kunt hen sponsoren maar dus ook door op 16 december naar de kerkdienst te komen. Al het geld gaat naar de drie doelen van het Rode Kruis. U doet toch ook mee?
Als er jongeren zijn van een andere wijkgemeente die mee willen doen, je bent van harte welkom! Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook vrienden en vriendinnen mogen meedoen. (middelbare schoolleeftijd) Onze eigen jongeren nemen ook vaak vrienden en vriendinnen mee, zij ervaren zo wat een leuke acties er in een kerk worden georganiseerd. We hopen op een prachtig bedrag voor het Rode Kruis, u en jij doet toch ook mee?

Jongeren en leiding Open Hof

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Christelijke feestdagen in beeld in het Ikonenmuseum https://t.co/Fb9RC71moN
Cantate BWV 199, Mein Herze schwimmt im Blut https://t.co/WC4lxAIjaT

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken