Nieuws

Een gezellig weekend kamperen

Al drie jaar kamperen zo’n 15 tot 20 gezinnen (+/- 50 personen) uit onze wijkgemeente gezellig een weekend met elkaar, van vrijgezellen tot koppels die al 50 jaar getrouwd zijn, complete gezinnen, stellen waarvan de kinderen al zijn uitgevlogen, jong en oud.


Met een tent, vouwwagen, caravan of camper als kampeermiddel. Een mooie brede afspiegeling van onze wijkgemeente en kamperen.
De meeste kampeerders hebben ook dit jaar het weekend weer in de agenda staan, want "wat goed is doet smaken naar meer". We kunnen inmiddels spreken van een traditie. Dit jaar zal het kampeerweekend georganiseerd worden van vrijdagmiddag 6 september tot en met zondagavond 8 september. Natuurlijk mag je eerder komen of vertrekken, ook later komen of gaan is geen probleem.

Ook dit jaar gaan we weer naar camping De Wildhoeve in Emst.

We staan met z’n allen op een apart en rustig gelegen veld – genaamd “Vlinderhoek” – achteraan op de camping, maar wel dicht bij een sanitairgebouw. Het is een bosrijke camping, niet ver van Kampen zonder last van files op de weg ernaartoe. De camping is vanwege de mooie omgeving uitermate geschikt met mooi weer, maar is door het binnenzwembad, goede sanitaire voorzieningen en dergelijke ook met minder mooi weer geschikt.

Klik hier voor meer informatie en tarieven.

De camping heeft ook verhuurmogelijkheden. Wellicht een optie voor hen die zelf geen kampeermiddel hebben. Zie hiervoor ook de informatie op de site van de camping. De plattegrond op de site is te zien waar deze verhuurmiddelen zich bevinden in relatie tot het veld Vlinderhoek. Ervaring van vorige jaren leert, dat de verhuurmogelijkheden al wel vroeg in het jaar geboekt moeten worden.

Iedereen rekent zelf het aantal overnachtingen af met de camping, er worden verder geen opslagen of iets dergelijks berekend.

Net als voorgaande jaren, maakt de organisatie vooraf geen programma. Verbondenheid door op dezelfde camping te staan, ontspannen en ongedwongenheid is het uitgangspunt. Ontmoeting, bij elkaar op de koffie, spelende kinderen, een stukje wandelen of fietsen of een leuk spelletje doen. De bedoeling is dat dat allemaal vanzelf gaat en naar eigen behoefte. In eerdere jaren ontstonden vaak spontaan ideeën, zoals bijvoorbeeld alle bereide avondmaaltijden gezamenlijk te delen en te nuttigen. Lijkt jou bovenstaande een leuk idee en biedt de agenda nog deze ruimte, laat het me dan weten. Hoe eerder ik het weet hoe beter. Ook voor hen die andere jaren mee zijn gegaan, het verzoek je opnieuw aan te melden. Eventueel kunnen we bij veel aanmeldingen een naastgelegen veld erbij reserveren.

Een mooie voortzetting van een geboren traditie...

Corné Vreugdenhil

Klik op deze link om een bericht te sturen

038-3326559
06-29287522

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Cantate BWV 27: Wer weiss, wie nahe mir mein Ende https://t.co/82jyY92qMK https://t.co/pB1bivhrfA

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken