Nieuws

Vanavond gemeenteavond, heeft u al geprobeerd te verbinden?


Heeft u al geprobeerd of u kunt verbinden met de gemeenteavond? Wacht niet tot het laatste moment, u kunt dan namelijk geen hulp meer inroepen van familie, vrienden of kennissen.

Gebruik de gele knop op eerste pagina van onze website of onderaan dit bericht om de gemeenteavond te starten. Maar voordat u op de knop drukt is het verstandig om onderstaande tekst goed door te lezen.

U kunt de gemeenteavond het makkelijkste bijwonen met een "normale computer". De twee stappen spreken voor zich. Onderstaande uitleg is dan ook alleen voor de mensen die een tablet of telefoon gaan gebruiken.

In de stappen die beschreven staan op de website (nadat u op de knop "Gemeenteavond" heeft gedrukt en voor de tablet heeft gekozen) staat dat u de app Teams moet installeren. Volg de uitleg die staat bij stap 1 en 2. Uiteraard hoeft u deze eerste twee stappen maar één keer uit te voeren, nadat u de verbinding heeft getest kunt u op het moment van de gemeenteavond deze twee stappen overslaan.

Schrijf eventueel de hieronder beschreven stappen op een briefje zodat u weet welke keuzes u moet maken nadat u op de grote gele balk onderaan de pagina heeft gedrukt!

  • druk op de grote gele balk onderaan de pagina (met de uitleg in stap 1 t/m 6)
  • bij de vraag of u de app Teams wilt openen klikt u op openen
  • vervolgens drukt u op de paarse balk
  • vul uw naam in en druk weer op de paarse balk
Wanneer u succesvol bent verbonden ziet u voorafgaande de gemeenteavond een zwart scherm met de tekst "De livegebeurtenis is nog niet gestart". Morgenavond vanaf 18.00 uur zal een video te zien zijn totdat de gemeenteavond start.

We vragen u nogmaals om bijtijds, bijvoorbeeld morgenochtend of middag, alvast te oefenen zodat u alle tijd heeft om de stappen te doorlopen, de uitleg nogmaals door te lezen en de stappen meerdere keren te proberen.

We zien u graag morgen bij de gemeenteavond, we hopen op een grote (digitale) opkomst.

gemeenteavond 19 mei 2020

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Online Kerkdienst 2 augustus 2020 https://t.co/U5cIpuiegN https://t.co/9ryzi5Gxv9
Aankondiging 'Online Kerkdienst' 2 augustus https://t.co/eqPUqWI3WJ

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken