Nieuws

TopGeloofsliederen-kerkdienst

Inmiddels kennen we al drie jaar de Top2000-kerkdienst in Open Hof. In navolging daarvan willen we op Pinksterzondag 31 mei vanuit Open Hof een TopGeloofsliederen-kerkdienst houden. Vanwege het coronavirus kunnen we op die zondag helaas nog steeds niet fysiek samenkomen.

Een reden te meer om de TopGeloofsliederen toch door te laten gaan in een online viering die we thuis meebeleven. Pinksteren is immers het feest van de Geest. De Geest die als een lopend vuur door de wereld gaat en dus bij ieder van ons zomaar thuis komt binnenwaaien. En waar is de Geest van geloof, hoop en liefde beter te vinden en te voelen als in een geloofslied.


Wat is het plan?

Klik hier om jouw favoriete geloofslied naar ons te sturen.
Met daarbij een kort filmpje waarin je vertelt wat het lied voor jou zo bijzonder maakt. Stuur ook een link mee van de gewenste uitvoering van het lied. Uit alle inzendingen kiezen we dan maximaal 7 liederen uit voor de dienst vanuit Open Hof op Pinksterzondag 31 mei.

Je kunt je favoriete lied inzenden tot en met zondag 24 mei.

Bedenk wel: met geloofsliederen bedoelen we ook echt geloofsliederen. Daarbij kan je denken aan liederen uit onze kerkelijke traditie (Johannes de Heer, Liedboek voor de Kerken 1973, ons huidige Liedboek 2013). Maar ook aan evangelische en/of meer hedendaagse liederen (Opwekking, Evangelische Liedbundel, Hemelhoog, Sela, Matthijn Buwalda, Psalmen voor nu, Taizé, Iona, Eva’s Lied, Zangen van zoeken en zien, en vul zelf maar verder in).

We geloven in en hopen op veel inzendingen vanuit de liefde!!!
Jeanet Vroom, Hilka IJzerman, Magrita van der Zwaag, Kasper Jager, Erwin Schraa en Martijn van Unen.

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Online Kerkdienst 2 augustus 2020 https://t.co/U5cIpuiegN https://t.co/9ryzi5Gxv9
Aankondiging 'Online Kerkdienst' 2 augustus https://t.co/eqPUqWI3WJ

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken