Nieuws

Laat in de zomer jouw geloofslied klinken in een online viering!

Ontroerend mooi was het om in de online vieringen vanuit Open Hof op Pinksterzondag en op Zondag Trinitatis gemeenteleden via een filmpje te horen (en te zien!) vertellen over hun favoriete geloofslied. En om vervolgens met andere oren en een open hart naar het lied te luisteren en/of mee te zingen.


Omdat we het zo nodig hebben om elkaar te zien en elkaars geloofsverhalen te horen, gaan we proberen gedurende de zomermaanden op elke zondag in de online viering een gemeentelid via een filmpje te laten vertellen over een geloofslied, dat voor haar of hem een bijzondere betekenis heeft. En natuurlijk laten we dit lied dan ook klinken in de dienst.
Dit gaat alleen maar lukken als er vanuit de gemeente voldoende liederen worden aangedragen. Met daarbij een filmpje waarop je jouw verhaal vertelt bij dit lied.

Het filmpje kun je het makkelijkste maken met je telefoon, hoe je deze via “wetransfer.com” vervolgens naar ons toe kunt sturen kun je lezen door of op deze link te klikken wannneer u een iPhone van Apple heeft of door hier te klikken wanneer u een telefoon met Android heeft. Lukt het echt niet met het filmpje, laat het ons dan weten. Dan komen we naar je toe om een filmpje te maken.

Jij doet toch ook mee?!

Berthina van der Kamp, Kasper Jager, Erwin Schraa, Jeanet Vroom, Hilka IJzerman en Magrita van der Zwaag

adres

Zoeken

LAATSTE TWEETS

Kerkdienst en KinderNevenDienst https://t.co/NkB2K7B7EI
Top2000-kerkdienst 3 januari https://t.co/PLpOcpRcA4

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken