Nieuws

UPDATE 2: Live 'Online Kerkdienst' & KND - 21 november 2021

Door een technische storing had u geen YouTube uitzending van de kerkdienst. Inmiddels is deze wel actief. Na de dienst zal de gehele dienst online worden gezet en kunt u indien u dat wenst het gemiste gedeelte alsnog bekijken.
Excuses voor het ongemak!

Nieuwe link naar de volledige dienst:

Volledige Kerkdienst - EeuwigheidszondagLet op: beperkt aantal beschikbare plaatsen in verband met Eeuwigheidszondag. We verzoeken u de dienst zo mogelijk online te volgen. Klik voor de livestream van de kerkdienst van aanstaande zondag van de Protestantse Wijkgemeente Open Hof Kampen op onderstaande video of op de knoppen op de hoofdpagina.

Eeuwigheidszondag: dringend verzoek

Komende zondag 21 november is het Eeuwigheidszondag. Wij gedenken dan de mensen die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. Daartoe is de directe familie in het bijzonder uitgenodigd. Er hebben zich rond de 100 mensen aangemeld. Aan hen willen wij graag allemaal een plek bieden in Open Hof.
We zouden het graag anders zien, maar in verband met de verscherpte coronamaatregelen is het dringende verzoek aan alle anderen om de dienst thuis online te volgen. We hopen op uw begrip.

Goede zondag gewenst!

KinderNevenDienst

De Kindernevendienst is weer live te bezoeken in Open Hof, uiteraard kun je de knutselbladen van vorige zondagen terugvinden door deze link aan te klikken... Mocht je niet naar de kerk kunnen dan kun je misschien daar kijken of je nog iets moois kan vinden.

Online Kerkdienst
Zoeken

LAATSTE TWEETS

Groene knop gebruiken voor de Online Kerkdienst https://t.co/O6UJoYdH7X
Live 'Online Kerkdienst' 1 mei 2022 https://t.co/blTfnXPkNr https://t.co/iSDMjnwUK9

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken