Jeugd

Online 'Kindernevendienst' 22 maart 2020

Hoi, missen jullie de Kindernevendienst ook?
Hieronder vind je een mooi bijbelverhaal die we normaal gesproken in de Open Hof samen hadden gelezen. Misschien kun je deze vandaag samen met familileden of huisgenoten lezen zodat je toch een beetje kindernevendienst kunt vieren!

Als je naar beneden swiped kun je ook een lijn-puzzel downloaden, je kunt deze printen of op je tablet maken 😊. Trek lijntjes tussen de getallen en kijk wat er op je papier tevoorschijn komt. Heb je alle lijntjes op de juiste plek staan, dan kun je de puzzel ook kleuren.

We vinden het heel leuk als je een foto maakt van de gemaakte (ingekleurde) puzzels en je deze naar ons stuurt zodat we een mooie collage voor op de website kunnen maken. Vind je deze puzzel maar saai, dan mag je natuurlijk ook je eigen kunstwerk sturen! 😉 We weten zeker dat heleboel mensen van jullie puzzels zullen genieten! Via "dit contactformulier" kun je jouw foto naar ons sturen.
Vraag wel even aan je ouders of verzorgers of je naam vermeld mag worden op de website.

Wist je dat veel mensen op dit moment eenzaam zijn omdat ze door het Corona-virus niet het huis uit mogen. Misschien ken je wel iemand die op dit moment eenzaam is of het gewoon leuk vindt om post te ontvangen? Stuur dan je lijn-puzzel met lieve groetjes via de post naar die persoon.

Wil je een spannende en (een beetje) moeilijke puzzel maken waarin je een gebed van Jezus moet ontcijferen? Kies dan voor de Morsecode-puzzel. Vraag hulp van iemand Wanneer deze puzzel net iets te moeilijk is.

Het bijbelverhaal

De puzzels

Klik op de plaatjes om het bijbelverhaal te lezen
.
bijbelverhaal pagina 1 van 2
bijbelverhaal pagina 2 van 2

Klik op de plaatjes om de puzzels te openen

Lijnpuzzel
morsecode puzzel

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken