Jeugd

Online 'Kindernevendienst' 29 maart 2020

Hoi Jongens en meisjes,

Weer een week niet op school geweest en ook kunnen we niet samenkomen in de kerk. Misschien verveel je je al wel een beetje of mis je je vriendjes, vriendinnetjes, opa of oma al heel erg. Het is allemaal maar een beetje raar en misschien zelfs wel een beetje eng. Vorige week is er hier een verhaal geplaatst over bidden en als je bang bent mag je dat zeker doen. Vandaag gaat het verhaal over twee mannen. De ene man bouwt zijn huis op het zand, de andere man op een rots. Welk huis zal het beste blijven staan en wat zal Jezus ons met dit verhaal duidelijk willen maken?

Marina heeft samen met haar zoontje Harry een heel leuk filmpje opgenomen (helemaal onderaan deze pagina) om ons het verhaal beter te laten begrijpen. Veel kijk plezier! Verder nog een leuk bijpassen knutselwerkje.

Voor de grotere kinderen staat het verhaal uit bijbelbasics weer op de site met wat vragen erbij om het samen over te hebben. Ook nog een leuke bijbelquiz. Leuk om na het eten even samen te spelen. Eens kijken wie het meeste weet, de kinderen of de ouders!

Fijne week allemaal en hopelijk gauw tot ziens.

De kindernevendienstleiding.

Het bijbelverhaal

Knutselwerkje en de bijbelquiz

Klik op de plaatjes om het bijbelverhaal te lezen
.
bijbelverhaal pagina 1 van 3
bijbelverhaal pagina 2 van 3
bijbelverhaal pagina 3 van 3

Klik op de plaatjes om de bijbelquiz of het knutselwerkje te openen

Knutselwerkje Knutselwerkje
bijbelquiz


Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken