Jeugd

Online 'Kindernevendienst' 10 mei


Hallo jongens en meisjes,

De meivakantie is afgelopen en de meesten van jullie zullen weer een paar dagen naar school gaan deze week. Toch wel fijn om weer te gaan, of niet?
Vorige week hebben we het gehad over het verhaal van David die de reus Goliath verslaat doordat hij helemaal op God vertrouwd. David is een held! Dat vindt het volk ook. Ze maken een lied voor koning Saul en voor David en ze zingen: Saul heeft duizend mannen gedood, en David wel tienduizend!’ Dit maakt Saul woedend. Hij wil David doden! Maar David vlucht en wordt hierbij geholpen door zijn vriend Jonathan en zijn vrouw Michal. Zij verzint een list om de soldaten van Saul om de tuin te leiden.
In het filmpje zien jullie hoe dit afloopt...
Kijk maar gauw!

PS
Denken jullie er aan om volgende week zondag 17 mei om 11.00 uur naar de kerk te komen om daar samen op de stoep met stoepkrijt de tekens van Geloof, Hoop en Liefde te tekenen? Graag tot dan!


David heeft ruzie met koning Saul, wanneer de soldaten hem willen ophalen ontsnapt hij door het raam... Hoe het verder afloopt lees je in het bijbelverhaal. Klik op het plaatje om het bijbelverhaal te lezen en om te bekijken welke leuke opdrachten en ideeën je kunt maken of doen..
KND 3 mei 2020

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken