Jeugd

Online 'Kindernevendienst' 17 mei


Hallo jongens en meisjes,

Vandaag weer een filmpje van Margriet en haar zoontje Koen over David en Abigail. Heb jij wel eens gehad dat je aan je vriendje iets vraagt en dat hij dat niet wil geven en dat je dan heel boos wordt en denkt als jij mij niet wil helpen dan gooi ik jouw lego kapot? En dat je moeder dan met je gaat praten en door wat zij zegt je rustig wordt en helemaal niet iets slechts wil doen.
David overkomt ook zo iets hij wordt heel boos en denkt er aan hele slechte dingen te doen, maar dan komt Abigail en zij zegt precies de goede dingen om David te kalmeren. Zo voorkomt Abigail dat David spijt gaat krijgen. Hoe het verhaal precies gaat kun je zien en horen in het filmpje.
Heb je zin in om een leuke puzzel of ander werkje te maken. Klik dan op het plaatje, dan kun je zelf iets leuks uitzoeken.

Groetjes,
De kindernevendienstleiding

PS
Denken jullie er aan om vandaag om 11.00 uur naar de kerk te komen om daar samen op de stoep met stoepkrijt de tekens van Geloof, Hoop en Liefde te tekenen? Tot straks!


Klik op het plaatje om het bijbelverhaal te lezen en om te bekijken welke leuke opdrachten en ideeën je kunt maken of doen..
KND 17 mei 2020

Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken