'Vlog van Hoop' 6 - bij de Roggebotsluis

Aanstaande maandag om 9.00 uur komt de volgende 'Vlog van Hoop' beschikbaar. Deze keer staat Lex bij de Roggebotsluis, de brug waar de meeste Kampenaren vele malen met de fiets of auto overheen zijn gereden. Het kan nog een paar keer voordat de sluis vervangen zal worden. Bent u benieuwd hoe Lex de Roggebotsluis heeft vewerkt in zijn vlog? Kijkt u dan maandag vanaf 9.00 uur de nieuwe vlog!

Wanneer u zich abonneert op ons YouTube kanaal, ziet u een nieuwe vlog direct zodra deze beschikbaar is gekomen.


Een nieuwe vlog van Hoop verschijnt iedere twee weken. Het zijn korte filmpjes van maximaal 5 minuten die te zien zijn via ons YouTube-kanaal. ds. Lex Boot neemt ze op vanuit Open Hof of op markante punten in de stad. De stijl is luchtig en grappig, met een serieuze en geloofsopbouwende touch. Vanaf de 2e aflevering van 'Vlog van Hoop' eindigen de vlogs met een quizvraag waarop u kunt reageren.

Op deze wijze zoeken wij via de technische mogelijkheden van vandaag naar nieuwe vormen die dienstbaar kunnen zijn aan het gemeenteleven, en misschien ook uitstraling hebben naar anderen in en buiten de stad.Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken