'Vlog van Hoop' 12 - Esthers pen...

Deze ochted komt er weer een nieuwe "Vlog van Hoop" beschikbaar. Esther Dekker heeft in Kampen een tekst- en redactiebureau met de naam 'Esthers pen'. Ze schrijft, redigeert, en corrigeert teksten in opdracht van bedrijven, verenigingen of tijdschriften als 'Mozaiek'. Ze publiceerde ook het boekje 'Ik vertel je mijn verhaal' met aandacht voor eenvoud en toegankelijkheid. Met Esther praat ik over dit project, over eenvoud en kerkelijke taal.Klik op onderstaand videoschermpje om de vlog te bekijken.

Wanneer u zich abonneert op ons YouTube kanaal, ziet u een nieuwe vlog direct zodra deze beschikbaar is gekomen.


Een nieuwe vlog van Hoop verschijnt iedere twee weken. Het zijn korte filmpjes van maximaal 5 minuten (en soms wat meer) die te zien zijn via ons YouTube-kanaal. ds. Lex Boot neemt ze op vanuit Open Hof of op markante punten in de stad. De stijl is luchtig en grappig, met een serieuze en geloofsopbouwende touch. Vanaf de 2e aflevering van 'Vlog van Hoop' eindigen de vlogs met een quizvraag waarop u kunt reageren.

Op deze wijze zoeken wij via de technische mogelijkheden van vandaag naar nieuwe vormen die dienstbaar kunnen zijn aan het gemeenteleven, en misschien ook uitstraling hebben naar anderen in en buiten de stad.Lelystraat 49, 8265 BB Kampen

Gebouwbeheer Open Hof
  • Telefoon: 038-3316144
  • Contactformulier: klik hier

Impressie

© Copyright 2017 . Alle rechten voorbehouden website door web by step

Zoeken